طبق رسم نهایت یادگیری روز های دو شنبه مربوط به انسان می باشد در این مقاله کوتاه قصد داریم که ساختار کلی بدن انسان را برای شما شرح دهیم با ما همراه باشید…
بدن انسان از سر ، گردن ، سینه ، شکم ، دوپا و دو دست و دو بازو و دو ساق را تشکیل می دهد. هر قسمت از بدن انسان از سلول تشکیل شده است که دانشمندان علم آناتومی تعداد این سلول هارا ۳۷٫۲ تریلیون تخمین می زنند. این عدد از داده های خیلی جزئی به دست آمده و به عنوان نقطه شروع برای محاسبات بیش تر مورد استفاده قرار می گیرد. این عدد از تعداد همه سلول های اندام های بدن و نوع سلول های شان به دست آمده است .
علم شناسایی بدن انسان شامل کالبد شناسی و فیزیولوژی است . که البته کالبد شناسی انسان از زیر شاخه های علم کالبد شناسی است. این رشته به بررسی اندام ها و دستگاه های اندام های بدن انسان می پردازد. تن انسان مانند تن همه جانوران از چندین دستگاه درست شده است که این دستگاه ها از اندام ها و اندام ها از بافت و بافت ها از یاخته ها تشکیل شده اند.
ساختار بدن انسان
ساختار پایه ای پیکر انسان استخوان ها می باشند که در تمام طول عمر انسان بدون تغییر باقی می مانند مگر بر اثر تصادف ها و دیگر عوامل ممکن به نا هنجاری تبدیل شوند اما در کل آن ها بدون تغییر می مانند. به طور کلی شکل ظاهری بدن انسان را توزیع ماهیچه ها چربی ها و هورمون های مختلف به وجود می آورند . اگر کمی به آمار و ارقام نگاهی بیاندازیم قد متوسط یک مرد در کشور های توسعه یافته حدود ۱۷۰ الی ۱۸۰ سانتی متر و یک زن بالغ حدود ۱۶۰ الی ۱۷۰ سانتی متر است. عوامل تاثیر گذار در قد انسان بستگی به ژنتیک و رژیم غذایی افراد دارد و اما شکل و ترکیب بدن تحت تاثیر عواملی مانند ژنتیک ، رژیم غذایی و ورزش است.
پیشنهاد می کنیم برای به دست آوردن مطالب بیش تر مربوط به ورزش و تمرینات ورزشی به سایت نهایت ورزش مراجعه کنید.
بدن انسان دارای چندین حفره است که بزرگترین آن حفره شکمی است. این حفرهها محل قرار گرفتن اندامهای مختلف بدن از جمله ستون مهرهها هستند، که جریان مایع مغزی نخاعی از بطن مغز در آن جاری است.
حفرههای کوچک دیگری نیز در بدن هستند که سینوس نامیده میشوند و عملکردهای مختلفی دارند. بهطور عمومی سینوسها به سینوسهای پارانازال اشاره دارند که در سینوزیت نقش دارند. سینوسهای پارانازال چهار جفت حفره هوایی در استخوان جمجمه هستند. این فضاهای پر از هوا در بین چشمها، بالای چشمها، عمق تر در پشت چشمها و اطراف حفره بینی قرار دارند.
تا این جای مطلب مطالبی ابتدایی راجع به بدن انسان آموختید مطالب تخصصی تر در مقالات آینده مورد بحث قرار می گیرد.